Makelaarhulst

Voordelen van transparante glazen meubels

glaszetter

Voordelen van transparante glazen meubels

Geplaatst op

Transparante meubels van bijvoorbeeld glas hebben veel voordelen. Om deze reden zijn glazen meubels erg populair en zien we dit type steeds vaker terug in het interieur van woningen. Denk maar eens aan glazen salontafels, een glazen tv-meubel, glazen stoelen of glazen (schuif)deuren.   Alleen wat maakt het zo voordelig om glazen meubels in je woning te hebben? In deze blog lees je meer over de voordelen van glazen meubels.

Licht interieur

Licht van buiten wordt vaak geblokkeerd door de meubelen die in een woning staan. Erg zonde. Met glazen meubels heb je hier geen last meer van. Een transparante meubel van glas laat licht door, waardoor de ruimte automatisch ook groter lijkt. Met een meubel van glas heb je dus niet alleen een lichter interieur, maar lijkt de ruimte direct ook automatisch groter.

Openheid en ruimtelijkheid

Transparante meubels zorgen voor een luchtige uitstraling. Door een transparante meubel van bijvoorbeeld glas kijk je makkelijk heen, waardoor de ruimte groter lijkt. Zeker bij kleinere woonruimtes raden we het aan om eens te kijken naar salontafels, eettafels en eettafelstoelen van glas. Zo lijkt een wat kleinere woonruimte met dit soort meubels een stuk groter dan bij meubels waar je niet doorheen kunt kijken.

Stijlvol en modern

Naast een lichter interieur en een ruimte die groter lijkt, heb je met glazen en transparante meubels ook gewoon stijlvolle en moderne toevoegingen aan het interieur. Kijk maar eens naar voorbeelden van een mooie transparante tafel of een transparante Tv-meubel. Zeker bij een strak of Scandinavisch interieur komen transparante meubels perfect tot hun recht.

Onderhoudsvriendelijk

Glazen meubels zijn eenvoudig schoon te maken. Vaak gaat het om een glad en vlak geheel dat goed afneembaar is met een natte doek. Als je weinig tijd hebt voor het huishouden raden we het aan om glazen en transparante meubels aan te schaffen.

Volledig op maat

Een ander voordeel van glazen meubels is dat deze volledig op maat te maken zijn. Informeer bij een glaszetter naar de mogelijkheden voor een glazen meubel op maat. Zo kun je een unieke meubel laten maken die qua uitstraling en vorm perfect past bij het interieur van je woning of winkel.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden