Makelaarhulst

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

Geplaatst op

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een compleet nieuwe keuken, iedereen wil graag van de nieuwe woning iets eigens maken. Eén van de dingen die doorgaans vrij snel wordt vervangen in een nieuwe woning, is de vloer. In deze blog geven we je een aantal voorbeelden van welke moderne vloeren erg populair zijn.

Betonlook gietvloeren

Gietvloeren zijn vanzelfsprekend erg prettig. Ze zijn namelijk vrij eenvoudig schoon te maken en schoon te houden, raken niet snel beschadigd en kunnen ook prima werken in combinatie met vloerverwarming. Het leuke van gietvloeren is dat ze in erg veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Nagenoeg elke kleur kan worden gemaakt en verwerkt in het mengsel wat uiteindelijk over de vloer zal worden uitgegoten. De échte specialisten kunnen ook meerkleurige gietvloeren en bijvoorbeeld een betonlook gietvloer leggen.

Natuurstenen vloer

Natuursteen is een bijzonder mooi materiaal. Ook hier geldt dat het uitstekend werkt in combinatie met vloerverwarming. Een natuurstenen vloer past ook prima bij veel verschillende soorten interieurstijlen: modern, klassiek, industrieel of Scandinavisch! Ook natuurstenen vloeren zijn in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Vanzelfsprekend is de keuze hierin wel wat beperkter dan bijvoorbeeld een gietvloer. Desalniettemin bestaan er nog verrassend veel keuzemogelijkheden.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn tijdloos. De neutrale uitstraling en natuurlijke look zorgen ervoor dat hout bij bijna elke stijl goed past. Vandaag de dag zien we nog steeds heel erg veel houten vloeren bij de mensen thuis. Het enige probleem bij een houten vloer, is dat het doorgaans wat meer onderhoud nodig heeft en kan beschadigen. Ook zal het regelmatig in de olie gezet moeten worden om ervoor te zorgen dat de houten vloer mooi en glanzend blijft.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden