Onze partners

Hypodomus Makelaar Eindhoven heeft een uitgebreid woningaanbod in Eindhoven en omgeving. Zij kunnen je begeleiden bij het kopen van een nieuwe woning en bieden eigentijdse oplossingen bij de koop en verkoop van je huis.

Op zoek naar een makelaar in Haarlem? Bij Van Der Linden Groep kun je terecht voor deskundig advies voor de verkoop en aankoop van woningen in Haarlem.

Wanneer je voor de inrichting van je nieuwe huis prikkabels nodig hebt, kijk dan eens op de website verlichtingpaleis.nl.

Tijd voor een nieuwe vloer? De mooiste Vivafloors vloeren vind je bij Vleugelvloeren.nl

Interieur schoon maken

Een verhuizing biedt een ideaal moment om alle meubels, tapijt en matrassen te reinigen. Misterpowerclean.com reinigt al je meubels, vloerbedekking en zelfs je auto interieur.

Voor een aankoopmakelaar Utrecht nvm kun je terecht bij van-doorn.nl.

Vita Wonen is een actief full-service NVM-makelaarskantoor met enthousiaste medewerkers in de omgeving van Joure en Heerenveen.

Van plan om een woning te kopen in Almere? Bezoek dan www.spijkermakelaardij.nl.

Voor een aankoopmakelaar Amsterdam raden wij B&S Makelaars aan.

Forte Makelaars: makelaar amstelveen

Ook in het zuiden van het land hebben wij diverse partners waaronder ook Verhuizendoenwesamen.nl hét verhuisbedrijf in Tilburg

Voor verhuizingen in de regio Breda, raden wij u Trust verhuizingen van harte aan.

Laat extra veilige sloten in uw nieuwe woning plaatsen. Pro-slotenmaker is PKVW-erkend en heeft ruim 30 jaar ervaring als slotenmaker in Almere.

Zonneschermen nodig voor je nieuwe huis? Ga dan naar zonweringbestellen.nl.

Ook nog een airco nodig voor uw nieuwe woning? Wij raden Aircogroep.nl aan voor het kopen van een nieuwe airco.

Is er bij u thuis in Den Haag ingebroken? Slotenmaker Den Haag vervangt uw slot voor een nieuw slot met politiekeurmerk.

parket deventer

Laminaat Almere – Parkon

Ladders kopen? Ga naar steigerverkoop.nl.

Bij Balotti kunt u terecht voor tegels, vloertegels, badkamers en sanitair in Apeldoorn.

Voor betonplaten, betonblokken, betontegels en sierbestrating kunt u terecht bij Wester-Beton

Is er bij u thuis in Den Haag ingebroken? Slotenmaker Den Haag vervangt uw slot voor een nieuw slot met politiekeurmerk.

Nieuwe keuken nodig voor uw woning? Bij Bogaard Keukens worden de keukens op maat gemaakt en vakkundig bij u geïnstalleerd.

Karakteristieke kalkverf

Geef je woning een rustieke en karakteristieke uitstraling met de kalkverf van MiaColore. Deze verf breng je eenvoudig aan op muren of meubels.

wierook kopen

wierook kopen ? Ga dan naar ananda.nl.

Keramische tegels

Bestel keramische tegels online via Onlinebetonstenen.nl en je hebt ze binnen 5 werkdagen al in huis. Onlinebetonstenen.nl is d

vloertegels kopen

bij tegelpaleis.nl kunt u terecht voor vloertegels , houtlook tegels, betonlooktegels en nog veel meer.

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Bokwielen en zwenkwielen

Rolcontainers, afvalbakken, hondjes en verrijdbare machines maken allen gebruik van bokwielen en zwenkwielen . Bestel ze op wielen.nl, waar ze al ruim 70 jaar ervaring hebben met industriële wielen. Ook op maat gemaakt.

amerikaanse koelkast

Elektrowitgoedoutlet.nl: amerikaanse koelkast

Huis schoonmaken

Maak eenvoudig je huis aan de buitenzijde schoon, met de producten van High-clean.com.

Anti inkijk folie kopen

Heeft u behoefte aan privacy in bijvoorbeeld uw tandartspraktijk? Bij Meesterfolie kunt u anti inkijk folie kopen wat eenvoudig aan te brengen is op glas. Zo is het mogelijk om een matte folie te kopen, of een folie waar u nog wel van binnen naar buiten kunt kijken.

Online rolluiken kopen

Eenvoudig online rolluiken kopen doet u het beste bij Rolluikenland.nl. Daar kunt u de precieze afmetingen, kleur, kast en soort bediening zelf samenstellen. Ze worden bij u thuis afgeleverd, waarna ze eenvoudig te installeren zijn.

Professionele Datacenterkoeling

Het is van groot belang dat uw servers en datacenters altijd gekoeld worden tot een temperatuur waarbij ze optimaal presteren. T&S klimaattechniek is gespecialiseerd in klimaatystemen voor datacenters . Mede door hun samenwerking met DencoHappel luchtbehandeling zijn ze staat om kwalitatief hoogwaardige koelsystemen af te leveren.

Rolluiken Utrecht

Rollluiken zijn ideaal voor zonwering, geluids- en inbraakwering. Bent u op zoek naar een goede leverancier van rolluiken in Utrecht en omgeving? De Spiegel Zonwering is d

Zonwering Heemskerk

Bonlite zonwering levert al meerdere decennia kwalitatief goede zonwering in Heemskerk en omgeving. Ze hebben verschillende soorten zonwering van internationale merken in meerdere uitvoeringen, voor binnen en buiten.https://bonlite.nl/

Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Met ruim 50 jaar ervaring in zonwering en Luxaflexdealer van het jaar is Oudshoorn & Van Egmond het beste zonweringsbedrijf in Zoetermeer voor uw binnenzonwering en buitenzonwering.

Polarheat infrarood verwarming

Schakel van verwarming op gas over naar Polarheat infrarood verwarming . Verwarm een stuk efficiënter door middel van elektriciteit in plaats van gas.

Makelaar Deventer

Voor de ver- en aankoop van uw huis in Overijssel kunt u terecht bij makelaar Deventer Tysma. De professionals helpen u graag om uw huis voor een goede prijs te (ver)kopen.

Hout Beton schutting

Bij www.houtbetonschutting.com kunt u terecht voor houtbeton schuttingen en betonnen schuttingen.

Skivakantiewoning
wijn cadeau
aluminium hoekprofielen: ALUMINIUMvakman.nl

amerikaanse koelkast

Elektrowitgoedoutlet.nl: amerikaanse koelkast

Woon- en bouwbeveiliging

Laat je een nieuwe woning bouwen of ben je aan het verbouwen? Vergeet dan niet om ongewenste toegang tot het object te voorkomen met bouwplaatsbeveiliging.

Meerwerk

Meerwerk is vaak mogelijk bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij aan bijzondere muren, trappen of een natuurstenen vloer, zoals de castle stones van Kleursfeer.nl

Optrekkend vocht

Hangt er een muffe lucht in huis of zijn de binnenmuren vochtig? Dan heb je een vochtprobleem. Laat deze oplossen door Vochtweringdirect.nl.

Van wie is het huis?

Als jullie samen een huis kopen, kan het van belang zijn om te onderzoeken in hoeverre deze valt onder de huwelijkse voorwaarden of dat deze als een gedeeld eigendom gelden. Ben je benieuwd naar wat een goede verdeling is voor zowel jou als je partner? Neem dan contact op met Van Koutrik Advocaten. Zij hebben op hun website ook een pagina over familierecht, die vind je HIER.

Beste makelaar in Het Gooi

In Het Gooi zijn veel verschillende makelaars actief. Echter is deze makelaar in Laren voor veel mensen hun favoriet. Kappelle Onroerend Goed is al 50 jaar actief en heeft het hoogste aankooppercentage in Het Gooi.

Makelaar in Assen

Schoon Makelaardij – makelaar Assen is de makelaar voor Assen en omstreken. Wil je een huis kopen of verkopen, neem dan snel contact op.

Nieuwe woning schoonmaken

De professionele allesreiniger van Rical Cleaning Products is erg prettig bij de reiniging van nieuwe woningen. Smerige plekken en hondenlucht verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Beveiliging van woningen

Voor het tijdelijk en permanent beveiligingen van woningen kun je terecht bij Security Noord Nieuwenhuis .

Vervang je sloten van je nieuwe woning!

Maak van je nieuwe woning een fort. Laat je huis beveiligen door deze slotenmaker in Hoofddorp. De ervaren vakmannen zijn snel klaar en laten je huis netjes achter.

Verbouwen?

Ga je verbouwen aan je nieuwe woning of een tuin aan (laten) leggen? Dan raden wij van harte aan om je eikenhouten bouwmaterialen te bestellen op www.eikenhouthandel.nl .

Dak lekkage

Soms vind je verborgen gebreken in een nieuwe huis, zoals een lekkage of een beschadigd dak. Deze dakdekker in Helmond helpt je het dak weer volledig in orde te maken.

Complete verhuizing naar je nieuwe woning

Bij Willemse Verhuis- & Montagediensten kun je een complete verhuizing afnemen, hierbij worden ook je meubels gemonteerd en geplaatst. Hierdoor hoef je zelf geen zware meubels te slepen of in elkaar te zetten.

Klimaatbeheersing in huis

Op de website van Ontvochtiger Direct B.V. vind je onder andere airco’s, ontvochtigers, luchtreinigers en infrarood panelen. Hiermee is je huis altijd op een comfortabele temperatuur.

Makelaar Apeldoorn

Een huis verkopen in Apeldoorn is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Klik op de link en zie hoe je binnen enkele dagen je huis verkocht hebt.

Internationaal verhuizen

Wanneer je gaat emigreren heb je een verhuisbedrijf nodig voor internationale verhuizingen. AA Verhuizers zouden wij aan iedereen aanraden voor wie naar het buitenland wil vertrekken.

Alle muren strak maken

Bij Stucadoor & Schildersbedrijf Alpha Team in Utrecht ben je in goede handen als het gaat om gestucte muren en strak schilderwerk. De ervaren vakmannen maken iedere muur netjes.

Een feestelijke tuin

Maak van een tuin een feestelijke plek met een prikkabel en gekleurde ledlampen. Hiermee maak je een woning aantrekkelijk voor nieuwe bewoners.

Zonwering voor landelijke woningen

De markiezen bieden een perfect passende zonwering voor klassieke en landelijke woningen. Bestel je markiezen eenvoudig op maat via markiezenbestellen.nl.

Energiekosten besparen

Besparen op de energiekosten doe je ook door slim met verlichting om te gaan. Led panelen zijn bijvoorbeeld in je plafond te verwerken, waardoor je tot wel 80% op de energiekosten bespaart.

Een nieuwe woning snel inrichten

Zoek je snel nieuwe meubels van hoogwaardige kwaliteit, dan is FurniHaus de online woonwinkel voor jou. In het assortiment vind je onder meer kasten, tafels, banken en stoelen.

Woningwaarde vergroten

Er zijn verschillende manieren om de waarde van je woning te vergroten, zoals een uitbouw, dakkapel of zwembad in de tuin. Op www.ambiance.nu vind je alle producten om van je eigen tuin een complete privé wellness te maken.

Woningwaarde vergroten

Er zijn verschillende manieren om de waarde van je woning te vergroten, zoals een uitbouw, dakkapel of zwembad in de tuin. Op www.ambiance.nu vind je alle producten om van je eigen tuin een complete priv

RB Tegels

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in uw woning, kijk dan op rbtegels.nl voor een ruim assortiment aan diverse tegelvloeren. Van plavuizen vloeren tot keramisch parket, alles is van een hoge kwaliteit met een voordelig prijskaartje.
Plus Isolatie

Rolluiken

Rolluiken beschermen uw woning tegen inbraken en weert de zon. Kijk op Rolluikenfabriek.nl voor het gehele assortiment.