Makelaarhulst

Veel voorkomende fouten tijdens een verhuizing

Verhuisbedrijf Haarlem

Veel voorkomende fouten tijdens een verhuizing

Geplaatst op

Deze blog is gemaakt voor iedereen die wel eens fouten maakt. Dus eigenlijk voor iedereen. We willen je behoeden voor de valkuilen waar je tijdens een verhuizing in kunt vallen. Kijk snel met ons mee en haal heelhuids de eindstreep van je nieuwe huis. Verhuisbedrijf Haarlem helpt je graag om je spullen snel en heel over te brengen.

Pak je spullen goed in

Het komt nog wel eens voor dat spullen niet goed ingepakt zijn, we zien dan bijvoorbeeld:

  • Een doos vol met zware dingen en een andere met alleen lichte dingen
  • Dozen die te klein zijn en volgepropt

Het is totaal niet efficiënt op deze manier spullen in te pakken. Dat kost je dozen en dozen kosten geld, dus betaal je meer.

Regel de overgang

Er zijn veel dingen die overgezet moeten worden, zoals je adres en de verschillende contracten. Ook moeten er veel dingen aangevraagd worden, zoals internet. Dat zijn zaken waar vaak een levertijd op zit. Dit betekent dat je op tijd moet zijn om je verhuizing te communiceren naar instanties en bedrijven waar je mee te maken hebt.

Verkeerde inschatting van de tijd

Het boeken van de verhuiswagen tot en met het daadwerkelijk inventariseren en inpakken van je inboedel kost tijd. En wanneer je de benodigde tijd verkeerd inschat zul je in de problemen komen. Je wilt niet in de situatie belanden dat je op dezelfde dag nog alles moet inpakken.

De parkeerplaats

Wanneer je met een verhuiswagen wilt verhuizen, wat echt een aanrader is, dan moet er een goede route en parkeerplaats zijn. Check dit van te voren. Je wilt ook het verkeer niet lang ophouden in een bepaalde straat, dat is niet een goede binnenkomer in de buurt. Dus zoek het van te voren goed uit of er een geschikte plek is om te parkeren.

Tips om juist wel te doen

We geven je graag een aantal tips om op te volgen tijdens je verhuizing:

  • Laat het water uit je wasmachine lopen
  • Zorg voor koffie en broodjes
  • Vraag genoeg mensen om hulp (als je zonder verhuisbedrijf verhuist)

Conclusie

Een verhuizing is geen rocket science, maar het komt hierbij wel aan op een goede planning en een vooruitziende blik. Neem onze tips ter harte en doe er je voordeel mee.

Meer ontdekken

Liefhebbers van home & living kunnen zich op onze site te goed doen aan informatieve blogs over tal van onderwerpen. Check 5 ideeën voor een ideaal keukenontwerp en leer meer over biomassa. Laat je inspireren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden