Makelaarhulst

Tips voor het kiezen van een vloer

koop contract nieuw huis

Tips voor het kiezen van een vloer

Geplaatst op

Als je net een huis hebt gekocht moet er nog veel gebeuren. Een nieuwe vloer, muren verven, de keuken moet eruit en ook de badkamer wil je gaan verbouwen. Om de verbouwing zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat je vooraf bepaalt welke vloer, badkamer, keuken en kleur je wilt. De vloer bepaalt de sfeer in je huis dus is deze heel erg belangrijk. Om te bepalen welke vloer het beste bij jou past vind je in dit artikel een aantal handige tips voor het kiezen van de juiste vloer.

en gietvloer zorgt voor eenheid

Houd je van eenheid dan kun je dat creëren met een gietvloer. Gietvloeren kunnen door het hele huis en zorgen voor eenheid. Ook is een gietvloer heel erg handig als je kinderen hebt. Gietvloeren zijn veilig comfortabel dus ideaal voor kinderen. Doordat de vloer ideaal is om te combineren met vloerverwarming kun je heerlijk je sokken uitdoen na een dag hard werken.

Pvc met gietvloer look

Naast gietvloeren zijn ook pvc vloeren populair. Deze vloeren zijn ook als gietvloer “look” te verkrijgen. Dus je hebt alle voordelen van een gietvloer zoals de eenheid, verbindende factor en de mogelijkheid om vloerverwarming te plaatsen maar de vloer is van PVC.

Houten vloeren

Je kunt natuurlijk ook gaan voor het oude vertrouwde. Een houten vloer is ideaal voor de meeste huizen en nog steeds de meest gekozen vloer. Toch zijn gietvloeren en pvc vloeren erg in opkomst. Houten vloeren kunnen bestaan uit parket of laminaat. Deze zijn in veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen.

Een vloer van “vroeger”

Waar de gietvloer anno 2019 super populair is was de plavuizenvloer dat vroeger. Men vond het toen der tijd prachtig om grote stenen in huis te hebben. Tegenwoordig laten mensen een plavuizen vloer verwijderen als zij een huis kopen en gaan voor één van de bovenstaande vloeren.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden