Makelaarhulst

Tips voor efficiënte kantoormeubelen

Tips voor efficiënte kantoormeubelen

Geplaatst op

Als je net een nieuw bedrijf gestart bent en een nieuw kantoorpand hebt gekocht, dan is het tijd voor een frisse start. Het is dan tijd om namelijk je kantoorpand kleur en indeling te geven. Het is belangrijk dat je bij de indeling aan een aantal punten denkt, zoals vrolijke kleuren, veel natuurlijke lichtinval, ruimte voor ontspanning en natuurlijk goede ergonomische werkplekken. Voor dit laatste lichten we dan ook graag wat belangrijke punten toe, om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor tevreden personeel.

Ergonomische bureaustoelen

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om je houding in goede stand te houden. Bij een kantoorbaan zit je dan ook veel en is het van belang om dus een goede bureaustoel te hebben. Een goede bureaustoel moet zoveel mogelijk verstelbare opties hebben. Hoe meer standen, hoe meer personeel er gebruik van kan maken. Het verschil tussen personen is namelijk heel verschillend, iedereen heeft een andere houding en lengte, waardoor je dus een stoel moet hebben die voor iedereen geschikt is en verstelbaar is.

Verstelbare bureau

Het is ook wel degelijk aan te raden om voor verstelbare bureaus te kijken. Een verstelbaar bureau geeft het personeel de kans om te kiezen tussen zitten en staan. Door je werk af te wisselen en te voorkomen dat je 8 uur achter elkaar zit, is een sta mogelijkheid heel prettig. Tevens is het goed voor je bloedsomloop en helpt het rug, nek en schouderproblemen te voorkomen. Zelf zul je ook merken dat even je benen strekken best heel prettig is. Bovendien helpt af en toe staan heel goed tegen vermoeidheid.

Scheidingswanden

Dan heb je ook nog scheidingswanden. Deze wanden kun je op verschillende manieren laten plaatsen. Je kunt het maken van hout of kunststof of wilt het juist in glas. Een scheidingswand is voornamelijk erg gunstig om het personeel wat rust en privacy te gunnen, tevens helpt het goed bij de concentratie. Zeker als je veel moet bellen voor je werk is het handig om een klein beetje een afgesloten ruimte te hebben, zodat je niet met elkaars gesprekken hoeft mee te luisteren.Start de aankleding van je pand met een Kato kantoorinrichting.  Bekijk de opties op de websites.

Gerelateerde berichten

ladeblok

De 3 voordelen van een ladeblok op kantoor

De kantooromgeving heeft de afgelopen decennia flinke veranderingen ondergaan. Kantoormedewerkers gingen van analoge telefoons naar headsets, van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden