Makelaarhulst

De 3 voordelen van een ladeblok op kantoor

ladeblok

De 3 voordelen van een ladeblok op kantoor

Geplaatst op

De kantooromgeving heeft de afgelopen decennia flinke veranderingen ondergaan. Kantoormedewerkers gingen van analoge telefoons naar headsets, van vaste werkplekken naar flexibele en van papier naar de computer. Bedrijven proberen steeds milieuvriendelijker te werk te gaan door minder papier uit te draaien. Toch zijn we nog niet toegekomen aan een geheel papierloos kantoortijdperk. Printers draaien nog steeds volle toeren. Een ladeblok dient daarom ook nog steeds als prima opbergkast voor al deze uitgedraaide A4’tjes. Hieronder benoemen we 3 voordelen van een ladeblok op kantoor.

Clean desk policy

Het hebben van een ladeblok helpt bij het hanteren van een zogeheten ‘clean desk policy’. Een ‘clean desk policy’ betekent vrij vertaald een schoon bureau beleid. Het houdt in dat je een bureau zo opgeruimd en netjes mogelijk houdt gedurende de werkdag. Het liefst ligt er naast je toetsenbord en muis niets anders op het bureau. Een glas drinken, pennenbakje of een opbergbak voor papieren en documenten wordt doorgaans geaccepteerd. Als het bureau er maar geordend uitziet. In een ladeblok kun je de papieren en documenten opruimen om je bureau netjes achter te laten.

Verrijdbaar door wieltjes

Wanneer er wieltjes aan de onderkant zijn bevestigd, is een ladeblok verrijdbaar. Bijna alle nieuwe ladeblokken hebben deze rijfunctie. Dit biedt vele voordelen wanneer een kantoor flexibele werkplekken hanteert. Een ladeblok is dan persoonsgebonden en privéspullen kunnen opgeborgen blijven in de blokken. Het ladeblok kan dan door de werknemer worden verplaatst naar de werkplek die beschikbaar is. Ook kan de vloer beter schoon gehouden worden door de verrijdbaarheid. Overal kan worden gestofzuigd of gedweild. Dit is niet mogelijk bij vaste ladekasten.

Afsluitbaar

Ladeblokken kun je vaak op slot doen met een sleutel. Aan de bovenkant zit het slot waarmee je alle lades tegelijkertijd afsluit. Dit is handig wanneer je kostbare privéspullen in je locker laat liggen na werktijd. Als je bijvoorbeeld een werktelefoon hebt, kun je deze hier met een gerust hart in achterlaten. Ook waardevolle documenten kun je achter slot en grendel achterlaten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden