Makelaarhulst

Snel en makkelijk verhuizen: busje huren!

Verhuizen

Snel en makkelijk verhuizen: busje huren!

Geplaatst op

Verhuizen is een arbeidsintensieve onderneming. Er zijn veel dingen waar je over na kunt denken: ‘komt het allemaal wel goed? Ect. Wanneer je geen overdreven grote inboedel hebt, dan kun je zeker af met een busje (of twee). Dat scheelt nogal. In deze blog besteden we er aandacht aan. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Busje huren: topidee!

Het is snel een warboel tijdens een verhuizing, wanneer je deze niet op een goede manier organiseert. Er kan veel voorkomen worden door het juiste vervoer te regelen. Het betekent niet dat je een grote vrachtwagen moet huren, maar met een bakfiets is ook niet altijd het juiste idee. Wat dacht je van een busje huren? Wij hebben er veel mensen over gehoord en ze zijn allemaal tevreden met het huren van een busje (of twee) voor het verhuizen van hun spullen. Wat maakt een busje zo handig? We nemen een aantal voordelen met je door, denk bijvoorbeeld aan:

  • Makkelijk te parkeren
  • Snel in en uit te laden
  • Geen chauffeur nodig, kan gewoon met je autorijbewijs
  • Huurprijs is relatief goedkoop

Ideaal voor het verhuizen van inboedel uit bijvoorbeeld een studentenkamer. Geen fratsen, dat scheelt.

Verhuistips

Zo efficiënt mogelijk verhuizen is een kunst. Die kun je leren, daar hoef je geen talent voor te hebben. Of toch? Het belang is een werkend systeem. Dat moet je kunnen verzinnen. Dit kunnen we je zeker aanraden:

  • Maak een code die op de dozen komt en die aangeeft in welke kamer de dozen moeten komen. Kan heel simpel, bijvoorbeeld A voor woonkamer, B voor slaapkamer 1, C voor slaapkamer 2 en D voor zolder. Iets van dien aard.
  • Denk goed na over wat je gaat verhuizen en of dit eigenlijk wel allemaal mee moet. Soms heb je zoveel overbodige spullen dat het bijna lachwekkend wordt. Wat kan een mens een spullen verzamelen gedurende de jaren. En wat je in je tiener of twintiger jaren leuk vond, hoeft niet ook tien of twintig jaar daarna nog leuk te zijn. Dus je kunt wachter tot het antiek wordt, maar evengoed een grote hoeveelheid naar een Kringloopwinkel doen. Vaak komen deze winkels het zelfs bij je thuis ophalen.
  • Zorg voor een duidelijke planning. Zo weten de verhuizers waar ze aan toe zijn.

Allemaal tips die verhuizers ons hebben laten weten. Met deze tips en een busje (of twee) kun je gewoon lekker bezig en ben je snel in je nieuwe huis gesetteld.

Gerelateerde berichten

Hulp bij een verhuizing van een verhuisbedrijf

Een verhuizing kan een stressvolle en overweldigende ervaring zijn, maar met de juiste hulp en planning kan het proces soepel en efficiënt verlopen....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden