Makelaarhulst

NovaBuilding

NovaBuilding

Geplaatst op

NovaBuilding in Utrecht is met zijn zeventig meter hoogte niet te missen. Het biedt u als ondernemer heel veel voordelen om juist in NovaBuilding een ruimte te huren. Tussen andere sterker merken zal uw onderneming ook alleen maar groeien. Daarnaast spreekt meer in het voordeel van dit imposante gebouw.

Gebouw beschikt over Energielabel B

Het gebouw is zeventig meter en werd grondig gerenoveerd en volledig aangepast. Er is nadrukkelijk geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen en het gebouw is aangesloten op de verwarming van de stad. NovaBuilding heeft energielabel B. Ook de koeling is meer dan uitstekend. Het prachtige gebouw telt in totaal negentien verdiepingen en uw entree naar een van uw kantoren is ook meteen de toegangspoort naar het winkelcentrum. NovaBuilding is een geschakeld aan het winkelcentrum en de parkeergarage. Levendigheid alom in het winkelcentrum, waar veel landelijke bekende formules een ruimte huren, waaronder twee supermarkten. U vindt er van alles; mode, woondecoratie en horeca. Er is altijd levendigheid, beleving en leven. Van de grotere jongens zijn Albert Heijn, Blokker, Hema en Zeeman u ongetwijfeld bekend. In en rond NovaBuilding is gewoon altijd wat te doen.

Bijzonder gemakkelijk bereikbaar in de buurt van de uitvalswegen

NovaBuilding is gemakkelijk te bereiken en ligt in de buurt van de directe verbindingen met andere grote steden in ons land. U bent zo op de A2 en via de A12 bereikt u snel en gemakkelijk Rotterdam en Den Haag. U bent via de A27 ook zo in Almere en Breda. De ligging kan dus gerust perfect genoemd worden. Ook NovaBuilding is per fiets en met het openbaar vervoer perfect te bereiken. Kantoorgedeelte ‘Piet van Dommelenhuis’ bereik je per fiets heel gemakkelijk en vanaf Utrecht Centraal ben je er ook al binnen tien minuten. U kunt kiezen voor de sneltram als u een directe verbinding wenst; de haltes bevinden zich namelijk voor de deur.

U kunt er 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht

Als wilt huren in NovaBuilding, dan krijgt u ook de beschikking over een eigen parkeerterrein in of de aangrenzende parkeergarage of de parkeerplaatsen buiten. Uiteraard zijn er in de parkeergarage oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Uiteraard bent u veilig in NovaBuilding; van maandag tot en met zaterdag is er steeds beveiliging aanwezig. Huurt u een ruimte, dan kunt u er 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht. Er is daarnaast een huismeester beschikbaar. NovaBuilding beschikt ook over een archiefruimte, onderverdeeld in aparte kleinere ruimtes. Je huurt deze ruimtes in groottes variërend van 25 tot 200 vierkante meter. Dat met de ruime parkeergelegenheden, het feit dat er gebruik gemaakt kan worden van glasvezel en de uitstekende bereikbaarheid maken van deze plek in Utrecht een heel interessante plek. Op de website van NovaBuilding vindt u steeds de beschikbare kantoorruimtes, die gelegen zijn op de eerste, vierde, zevende, negende, dertiende en vijftiende verdieping. Verstandig dus om de beschikbare ruimtes steeds goed in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden