Makelaarhulst

Nieuw huis, nieuwe tuin: zo maak je de tuin helemaal eigen!

kunstgras

Nieuw huis, nieuwe tuin: zo maak je de tuin helemaal eigen!

Geplaatst op

Gefeliciteerd! Je hebt net een nieuwe woning gekocht! Hopelijk hoeft er niet al te veel aan gebeuren en ben je er uitermate tevreden mee. Helaas zal er in de meeste gevallen toch een en ander aangepakt moeten worden. Misschien is de badkamer of de keuken verouderd en niet meer van deze tijd. Mocht je nu echt een buitenmens zijn en willen genieten van een tuin die helemaal past bij jouw smaak en wensen, dan kun je onderstaande tips gebruiken om relatief eenvoudig een bestaande tuin helemaal je eigen te maken!

Tip 1: Kunstgras

Kunstgras is tegenwoordig van veel betere kwaliteit dan een paar jaar geleden. Je kunt met mooi kunstgras het verouderde gazon direct vervangen. Het is werkelijk bijzonder om te zien hoeveel een nieuwe (kunst)grasmat impact heeft op de rest van de tuin.

Tip 2: Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn niet alleen praktisch, maar ze hebben ook een duidelijke esthetische functie. Net als de meubelen ín het huis, zorgen meubelen buiten het huis ook voor een bepaalde uitstraling en een sfeer. Doe hier dus je voordeel mee en kies meubelen bij de sfeer die je wenst in je tuin.

Tip 3: Nieuwe indeling

Wat een tuin ook enorm kan veranderen is een nieuwe frisse indeling. Misschien hebben de vorige bewoners wel een heel inefficiënte indeling gebruikt. In dat geval sla je twee vliegen in één klap. Maar ook als de indeling in de basis wel in orde is, doe je er goed aan om er je eigen draai aan te geven. Het is tenslotte belangrijk dat je je ook thuis voelt in je tuin!

Tip 4: Aan het werk!

De belangrijkste reden waarom een tuin écht voelt als van jezelf, is door er tijd en moeite in te steken. Doordat je er tijd in investeert, heb je een hoger gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Dit boven alles zal ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat de tuin echt van jou is!

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden