Er kunnen tal van redenen zijn waarom jouw kantoor moet leeggemaakt worden. Misschien is je bedrijf failliet gegaan of ga je het juist uitbreiden. Het kan ook dat je wil verhuizen, of maar een deel van je pand wil laten leegmaken. Er bestaat professionele hulp om je hierbij te helpen. 

All-in service bij het leegmaken van jouw kantoor 

Bij het leegmaken en eventueel verhuizen van een kantoor komt veel werk kijken. Via kantoorleegmaken.nl kan je dit alles regelen zodat professionals dit voor jou in orde komen brengen. Zij maken je kantoor leeg, demonteren alles en leveren het bezemschoon af. Alle spullen die weg mogen, worden door hen afgevoerd. Kantoorleegmaken.nl zorgt voor alle nodige vergunningen en verzekeren jou dat alle afval volgens Europese normen wordt verwerkt. Het leegruimen van een kantoor kan binnen maximaal twee weken ingepland worden. 

Laat je kantoormeubels weghalen en afvoeren 

Wanneer je je werkplekken leeghalen en afvoeren wilt, voor welke reden dan ook, moet er natuurlijk ook iets gebeuren met de meubels die er staan. Zowel oude als recente kantoormeubelen kunnen afgevoerd worden. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Wanneer je kantoorleegmaken.nl inschakelt, worden je meubels waar nodig gedemonteerd en afgevoerd. Dit kan ook met kapotte en defecte meubelen. Er is een verhuislift beschikbaar die tot negen verdiepingen hoog kan gaan. Als je graag wil dat je kantoormeubelen verhuisd worden, kan dit ook voor jou geregeld worden. 

Wat gebeurt er met je meubels? 

Als je je werkplekken wil leeghalen en afvoeren, kunnen goede doelen hierbij gebaat zijn. De meubels die nog in goede staat zijn worden aan de “weg geef stichting” geschonken, zodat minderbedeelden ze opnieuw kunnen gebruiken. Kapotte meubels worden aangeboden bij het afvalverwerkingsstation. Wanneer je design bureaus wil laten weghalen, worden deze van je overgekocht als je dat wil. De prijs van de design bureaus wordt dan afgetrokken van je ontruiming prijs.