Makelaarhulst

Heerlijk rond de straalkachel!

Heerlijk rond de straalkachel!

Geplaatst op

Iedereen herkent het wel. Dat het net even te koud is in je studeer- of badkamer. Je vingertopjes worden koud, net als het puntje van je neus. In dergelijke gevallen biedt een bijverwarming in de vorm van een straalkachel uitkomst. Met zo’n kachel ervaar je snel warmte zonder dat dit meteen een forse energienota als gevolg heeft. De moderne elektrische kachels worden ook meer en meer buiten gebruikt om de zomeravonden nog langer te maken.

Minimaal gebruik energie
In het verleden bleken straalkachels ook al prima voor de nodige warmte te zorgen maar slurpten ze nog energie. Reden dat veel mensen destijds voor een andere bijverwarming kozen of de koude neus accepteerden. De kachels van nu zijn echter in niets meer te vergelijken met die van vroeger. De moderne kachel veroorzaakt bijvoorbeeld geen droge lucht meer en ook al geen luchtverplaatsing, de kachel vergt amper nog onderhoud en stoot ook geen schadelijke gassen uit. De hedendaagse bijverwarming kent geen bewegende delen, je ruikt de kachel ook al niet en er is direct sprake van verwarming. En dat doen met minimaal gebruik van energie.

Gezellig rond de straalkachel
Straalkachels zijn tegenwoordig ook prima op te hangen. Daarom vind je ze ook vaak in badkamers en bovendien zijn ze zo prima weg te werken en eisen ze dus geen zichtlocatie op. De zuinige kachel wordt anno 2018 ook gebruikt in de zomermaanden. Als de zon onder is gegaan en het kouder wordt zorgt de kachel ervoor dat je toch nog even buiten kunt zitten. Dan ook komt een eigenschap van deze kachel – directe warmte rondom de kachel- optimaal naar voren. Tegenwoordig zitten we samen gezellig rond de straalkachel, hoe leuk is dat!

Slimme investering
Er zijn tegenwoordig heel zuinige bijverwarmingen op de markt en daar is de straalkachel er een van. Doorgaans verdien je de investering (de aankoop van een moderne bijverwarming) binnen een stookseizoen al ruimschoots terug. Investeren in een dergelijke kachel kun je dus zonder meer een slimme investering noemen. Bovenal is het een warme investering. Zet de kachel aan en ervaar meteen de gewenste warmte.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden