Makelaarhulst

Een nieuwe vloer, wat moet ik kiezen?

Een nieuwe vloer, wat moet ik kiezen?

Geplaatst op

Je woont al jaren in een mooi huis maar toch ben je toe aan iets nieuws, een nieuwe vloer. Ga je voor een mooie houten vloer met vloerverwarming zodat je voetjes nooit meer koud worden? Of ga je toch liever voor een chique eiken vloer? Alles is mogelijk. Om toch een goede keuze te maken, zullen wij een overzicht maken met de meest gekozen en stijlvolle vloeren.

 

Houten vloer

De houten vloer is erg stijlvol en geeft ook gelijk een huiselijk gevoel. Het grote voordeel van een houten vloer is dat het erg duurzaam is. Zo wordt je vloer alleen maar mooie naarmate de vloer ouder wordt. Echte slijting gebeurt namelijk niet echt bij een houten vloer. De combinatie van een houten vloer met vloerverwarming is ook zeker een aanrader. Door de samenstelling van houd, kan je heel veel warmte creëren met vloerverwarming. Zo hoef je de normale kachels soms niet eens meer te gebruiken om je huis te verwarmen.

 

Hout is ook erg eco-vriendelijke omdat het van natuurlijke materialen is gemaakt. Ook is het onderhoud niet erg moeilijk, wel moet je de juiste producten gebruiken.

 

Visgraat

Iedereen wilt het tegenwoordig, een visgraatvloer. Het is zo chique en kan ook redelijk hoog in de centen oplopen. Maar dan heb je natuurlijk ook wel gelijk wat liggen. Een visgraatvloer kan in allerlei soorten, maten en kleuren. Dit betekent dat je zelf nog wel goed moet uitzoeken wat jij (en je partner) het mooist vinden. Het internet staat vol met inspirerende plaatjes.

 

Een visgraat vloer is schitterend om te zien. Dit is ook de reden dat deze soort vloer vroeger vooral werd gelegd in paleizen en grote dure villa’s. Nu is het mogelijk om deze vloer te leggen in alle soorten huizen. Een visgraat vloer kan je nemen in het hout maar ook in parket. Parket is natuurlijk wel iets minder duur maar daardoor ook iets minder mooi.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden