Makelaarhulst

Een makelaars website die staat als een huis

Een makelaars website die staat als een huis

Geplaatst op

Ben jij een makelaar en heb je nog geen goede website of nog helemaal geen website, dan wordt het tijd om in actie te komen. Je aanbod alleen op Funda presenteren is geen mogelijkheid, je moet je met je website profileren als specialist als verkoop -of (en) aankoopmakelaar. Met een sterke makelaars website met een goede uitstraling kun je de concurrentie aangaan. Zorg ervoor dat je website goed gevonden wordt en zorg dat je woningaanbod zo actueel mogelijk is. Met de juiste koppelingen en de juiste partijen kun je namelijk heel ver komen.

Makelaarswebsite laten maken

Zelf een website maken, zal voor heel veel mensen een lastige klus worden. Het niveau van andere website is erg hoog en wil je de concurrentie aangaan dan moet je in zee gaan met een professionele websitebouwer. Bij voorkeur kies je dan voor een websitebouwer die de nodige ervaring heeft opgebouwd in het maken van websites voor makelaars. Er komt namelijk het nodige kijken bij het maken van een dergelijke website en het connecten met andere systemen. Een koppeling met Funda is bijvoorbeeld een must. Veel mensen zullen direct naar Funda gaan om het aanbod van woningen te bekijken. Dan wil je ook getoond worden met het meest actuele aanbod van de woningen uit jouw portefeuille. Het synchroniseren met Funda zal een must zijn, het kan voor een leek best een klus zijn om dit goed en wel geregeld te krijgen.

Wat heeft een makelaars site nodig

Net werd al even benoemd dat een koppeling met Funda en andere CRM systemen een must is. Andere systemen zijn Pararius en Realworks. Hiermee kun je direct data importeren uit het realworks database. Daarnaast is het verstandig om zelf aan de slag te gaan met je online vindbaarheid (of dit uit te besteden). Daarvoor moet de website technisch goed in elkaar steken, snel zijn maar bovenal ook gebruiksvriendelijk. Gebruiksvriendelijkheid is voor zowel de bezoeker als voor de zoekmachines van cruciaal belang. Een snelle website is een must have en ook een goede menustructuur voor je site is van groot belang.

Een website die converteert

Daarnaast wil je ook dat je website gericht is op conversie en uitnodigt doet het doen van een aanvraag of je nu een aankoop of verkoopmakelaar bent (of beide). Natuurlijk is het aanbod van woningen dat je hebt ontzettend belangrijk, maar denk ook goed na over hoe je dit op je website wegzet. Geef de site een eigen identiteit en zorg dat het herkenbaar is voor bezoekers. Zorg dat mensen over je praten en dat mensen verwijzen naar jouw website. Dit is een hele goede manier van mond-tot-mond reclame. Het ontwerpen van een website voor makelaars die werkt is een hele klus, maar als het eenmaal goed draait zal deze in alle gevallen meer opleveren dan kosten. Op deze manier kun je met je website verder groeien en steeds verder uitbreiden en professionaliseren. Kortom een goede nieuwe website zal bijdragen aan de professionalisering en zal uiteindelijk meer opleveren dan kosten.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden