Makelaarhulst

Een huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje

Geplaatst op

Veel mensen dromen ervan: Een huis kopen in Spanje. Zeker als in Nederland de herfst zijn intrede doet en het buiten koud en nat is fantaseren veel mensen erover om de koude maanden in het warme en zonnige Spanje door te brengen. Wil jij ook een huis aan de Costa? Dan kun je dat vaak vanuit Nederland regelen.  

Een huis kopen aan de Costa del Sol

Een huis aan de Costa del Sol staat hoog op het verlanglijstje van mensen die op zoek zijn naar een huis in Spanje. Maar een huis kopen in Spanje kan natuurlijk ook betekenen dat je voor een andere regio kiest. Het is belangrijk om je goed te oriënteren voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis. Natuurlijk speelt daarbij ook het beschikbare budget een rol.

Wat voor huis gaat jullie huis in Spanje worden?

Als je op zoek gaat naar een huis in Spanje dan maakt het natuurlijk een groot verschil of je een royale villa zoekt of een appartement. De appartementen die in Spanje te koop staan zijn vaak ruim en zonnig en prima geschikt als vakantieverblijf. Wil je overwinteren in Spanje dan is het vaak prettig om meer ruimte beschikbaar te hebben. Dat is ook het geval als je gasten wilt kunnen ontvangen, zoals familie en vrienden uit Nederland.

Wil je je huis aan de Costa del Sol ook gaan verhuren?

Heb je een huis aan de Costa del Sol gekocht dan kun je dat laten verhuren in de periode dat je het zelf niet gebruikt. Daarmee kun je het onderhoud bekostigen. Vaak kun je de verhuur en eindschoonmaak en dergelijke overlaten aan een lokaal bedrijf. Verhuren is natuurlijk een risico, maar de verhuurder ziet er doorgaans op toe dat er fatsoenlijke huurders in je huis verblijven. Je kunt bijvoorbeeld ook voorwaarden stellen dat je geen jongeren wilt of geen huisdieren. Vergeet vooral niet aan te geven wanneer je het huis zelf wilt gebruiken, zodat het dan niet wordt verhuurd.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden