Makelaarhulst

Een appartement kopen in Valencia voor jezelf of de verhuur

Een appartement kopen in Valencia voor jezelf of de verhuur

Geplaatst op

Valencia is een populaire stad in Spanje. Een appartement kopen in Valencia staat dan ook hoog op het verlanglijstje van mensen die op zoek zijn naar een tweede huis in Spanje. Je kunt zelf in het huis wonen, bijvoorbeeld gedurende de wintermaanden of meerdere keren per jaar als je er je vakantie wilt doorbrengen.

Waarom Valencia als locatie in Spanje?

Er zijn veel mooie steden in Spanje, maar er zijn toch veel Nederlanders die kiezen voor Valencia als locatie voor hun vakantiehuis in Spanje. Waarom Valencia? Valencia is een gezellige stad en ligt in een deel van Spanje waar het klimaat aangenaam is. In het binnenland van Spanje is het in de zomer vaak zo warm dat functioneren nauwelijks mogelijk is. Verblijf je aan één van de Costa’s dan is het er ook in de zomer vaak heerlijk toeven vanwege de invloed van de Middellandse Zee.

Hoe groot wordt jouw appartement in Valencia?

Ga je een appartement kopen in Valencia dan is het natuurlijk belangrijk dat je er genoeg ruimte hebt. Wil je er uitsluitend alleen of met z’n tweeën verblijven dan kun je volstaan met een klein appartement. Wil je ook gasten kunnen ontvangen of zijn er nog thuiswonende kinderen dan heb je natuurlijk meer ruimte nodig. Dan is een appartement met meerdere slaapkamers en misschien ook twee badkamers prettig. Een ervaren makelaar kan je helpen bij je zoektocht naar een geschikt appartement. 

Ga je het appartement voor de koop bekijken?

Het is zeker aan te raden om het appartement dat je wilt kopen in Valencia eerst te gaan bekijken. Dan weet je immers wat je koopt. Veel appartementen zijn gelegen op een vakantiepark met gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad of speeltuin voor de kinderen. Voor deze voorzieningen betaal je uiteraard een vergoeding. Zodra de koop is geregeld kun je gaan genieten van heerlijke weken in het zonnige Spanje.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden