Makelaarhulst

Deurbeslag van CanDo

Deurbeslag van CanDo

Geplaatst op

Het kan jouw deuren net iets extra’s geven en een mooi geheel vormen met de andere deuren binnen jouw huis. We hebben het natuurlijk over deurbeslag. Deurbeslag is er in allerlei soorten en maten. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk een beurbeslag te vinden, welke past in zijn of haar woning. Er zijn vele verschillende merken die hun deurbeslag aanbieden via webshops en bouwmarkten. CanDo is er daar één van. CanDo is een bekend merk bij een breed publiek. De ervaringen zijn goed met een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding. In dit artikel delen we meer informatie met jou, zodat jij goed voorbereid kan beginnen aan de zoektocht naar deurbeslag.

Soorten deurbeslag

Er zijn in principe twee soorten deurbeslag. Voor binnendeuren en voor buitendeuren. Het verschil zit hierbij in de stijl, maar ook de bescherming van het deurbeslag. Zo moet het buiten beter bescherm zijn tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Het deurbeslag van CanDo is vooral gericht op binnendeuren, waardoor je bij het juiste adres bent als je hiernaar opzoek bent.

Soorten en maten van CanDo

CanDo heeft een ruime keuze in deurbeslag. Deze variëren bijvoorbeeld in kleur, afwerklaag en stijl. Tegenwoordig is een zwart deurbeslag met een matte afwerking erg populair in de moderne huizen. Maar uiteraard zijn er ook mensen die liever een brocante stijl willen met veel details en een gouden afwerking.

De meest voorkomende kleuren zijn zilver, goud en zwart. Uiteraard zijn er nog vele andere kleuren, maar die zijn meestal enkel verkrijgbaar bij merken die zich hierop hebben gespecialiseerd.

Qua maten zijn er vooral verschillen in de opdekplaatjes. In de basis zijn de afmetingen voor het slot of draaimechanisme standaard en past het op elke deur. De opdekplaatjes verschillen van klein en rond naar grote en lange platen. Ook deze keus is natuurlijk weer afhankelijk van de stijl in jouw woning.

De prijzen van CanDo

De prijzen die CanDo heeft reflecteren volgens vele gebruikers een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding. De prijsklasse is erg breed en daarom voor vele mensen betaalbaar. Voor de lage prijzen heb je al erg mooie sleutelrozetten en voor de hogere prijzen kan je kiezen voor trendy lange deurgrepen in de gewenste kleur en materiaal.

Waar is CanDo verkrijgbaar

CanDo is een breed verkocht merk. Daarom is het verkrijgbaar in meerdere webshops en in de bekende bouwmarkten. In fysieke winkels kan het echter wel voorkomen dat niet alle producten verkocht worden. Voor het gehele assortiment kan je in de meeste gevallen het beste kijken in de webshops.

Bron: Stylishcolors.eu

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden