Makelaarhulst

De prijs van huurwoningen in Almere blijven stijgen

De prijs van huurwoningen in Almere blijven stijgen

Geplaatst op

De laatste jaren hebben steeds meer mensen interesse om in Almere te wonen. Of het nou om een koopwoning of om een een huurwoning in Almere gaat, de stad is erg populair. Wanneer een huurwoning online komt moet je er snel bij zijn want voor je het weet is deze al verhuurd. Waarom is Almere nou eigenlijk zo populair? Om de volgende redenen verhuizen mensen massaal richting de polder.

Ligging

De ligging van Almere is practisch. Almere ligt erg centraal en daardoor hoef je nooit ver te reizen naar andere steden. Je bent zo in 20 minuten in de grote stad Amsterdam. In 15 minuten zit je in Naarden of in Lelystad en ook de randstad ligt binnen handbereik.

Een goede woning voor de prijs

Voor mensen die vluchten voor de Amsterdamse huizenprijzen is Almere een goed alternatief. Je krijgt een relatief groot huis voor je geld en bent desalniettemin binnen een handomdraai in de hoofdstad voor bijvoorbeeld werk. Verder zijn de huurwoningen in Almere toegankelijker dan in de hoofdstad. Daarom is het een goede alternatief om in Almere rond te kijken.

Fietspaden zijn veel beter

In Almere zit je als fietser beter. In de stad ligt voor maar liefst 500 kilometer aan fietspaden en 440 kilometer van deze fietspaden is gescheiden van autowegen en busbanen. Almere is daarmee een veilige stad om kinderen te laten fietsen. Veel gezinnen kiezen ervoor om de grote, maar vooral drukke, steden om te ruilen voor een veilige plek om kinderen groot te brengen.

Natuur

In Almere kan je genieten van een schone lucht en veel groen. Je kan met de fiets richting de Oostvaardersplassen om te genieten van de rust en van de verschillende dieren die daar rondlopen, maar ook in de stad zelf vind je genoeg groen om van te genieten. Vooral de nieuwbouwwijken in Almere zijn ontworpen inclusief parken, wateren en plantsoenen.

Winkelen

De grote stad verlaten voor Almere maar bang dat je niet meer genoeg kan winkelen? Geen paniek, want ook dit heeft Almere te bieden. Almere heeft namelijk de prijs voor beste binnenstad gewonnen en die win je niet zomaar. Mocht je de verscheidenheid van winkels in Almere toch zat zijn kan je er altijd nog voor kiezen om naar Batavia Stad te gaan in Lelystad, want ook die ligt om de hoek.

 

Ben je door dit artikel geïnteresseerd geworden om in Almere te wonen? Wacht dan niet te lang en kijk snel wat Almere jou kan bieden.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden