Makelaarhulst

De aankoop van uw droomhuis in Rosmalen

De aankoop van uw droomhuis in Rosmalen

Geplaatst op

Het wordt over het algemeen onderschat maar een makelaar bij de verkoop van een woning is net zo belangrijk als een makelaar bij de aankoop. Is dit voor u de eerste keer dat u een woning gaat kopen? Dan zal het een geheel nieuwe ervaring zijn. Een huis kopen Rosmalen is voor een aankoopmakelaar niets nieuws en zij kennen de huizenmarkt maar al te goed. Vraag vrijblijvend advies aan en laat u goed adviseren om bepaalde factoren niet over het hoofd te zien.


Wilt u een woning kopen in Rosmalen?

Ga op inspiratie en bezichtig genoeg potentiële woningen in Rosmalen. En laat de aankoopmakelaar het financiële plaatje verzorgen. Of laat het gehele traject door de aankoopmakelaar verzorgen. Ga ook altijd meerdere makelaars af om tot een gewenste makelaar te komen. Uw belangen zijn het belangrijkst. Uiteindelijk zit er een woning tussen die het juiste gevoel geeft en waar u graag samen mee wilt werken. Een aankoopmakelaar Rosmalen kent de woningmarkt als de beste.


Het groene Rosmalen

Het bekende kunstwerk de Vlinderpoort staat in Rosmalen bekend als een ode aan de voormalige gemeente Rosmalen. Dit is te vinden op de rotonde van de Rodenborschweg. Het groene Rosmalen is sinds 1996 onderdeel van gemeente ’s-Hertogenbosch en heeft een sfeervol centrum vol architectuur, kunst en cultuur. En voor zakelijke, publieksevenementen en vak- en publieksbeurzen gaat u naar Autotron. Dit was vroeger een bekend automuseum in Rosmalen.


Tips om u verder te helpen aan een woning

Weet u al wat uw maximale hypotheek is? Het is wel van belang dat u dit weet voordat u huizen gaat bezichtigen. Ga vrijblijvend een gesprek aan met een hypotheekadviseur om u verder op weg te helpen. Ga voor onafhankelijk hypotheekadvies om alle geldverstrekkers te vergelijken op de laagste rentes en beste voorwaarden. Overweeg ook bijvoorbeeld eens om makelaarskantoren te volgen op social media. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de woningmarkt van Rosmalen.

 

Mocht u de concurrentie voor willen zijn? Bel dan met de makelaars. En neem ook eens een kijkje naar het aanbod op de websites van het makelaarskantoren. Plan ook alvast de voortaxatie om te voorkomen dat u teveel biedt. Een bod doen is niet zonder risico. Vaak zijn de vraagprijzen niet realistisch en biedt u meer dan het huis waard is. Dit zou nog wel eens problemen kunnen opleveren bij de bank als het gaat om uw hypotheek. Laat u dus eerst goed adviseren en assisteren. Leg ook de ontbindende voorwaarden vast met de aankoopmakelaar die opkomt voor uw belangen.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden