Makelaarhulst

Bedrijfs- en kantoorruimtes bij Zoonen Vastgoed

Bedrijfs- en kantoorruimtes bij Zoonen Vastgoed

Geplaatst op

Zoonen Commercieel Vastgoed biedt meer dan 100 verschillende kantoor en bedrijfsruimtes in Ede aan. De bedrijfs- en kantoor ruimtes worden zowel als koop en als huur aangeboden. Zoonen Vastgoed verhuurt en verkoopt voornamelijk in de regio Vallei/ Veluwe en in de regio Arnhem. Op de website kun je makkelijk alle aangeboden bedrijfs- en kantoorruimtes terugvinden. Je kunt gelijk zien of de bedrijfsruimte beschikbaar is. Ook de omschrijving van het pand, de huur of koopprijs, de oppervlakte, het adres en foto’s kun je terugvinden op de website. Niet alleen heeft Zoonen Vastgoed bedrijfs- en kantoorruimtes, ook voor horecaruimtes, bouwgrond en winkelruimtes kun je bij hen terecht.

Bedrijfs- en kantoorruimtes huren of kopen

Via de website van Zoonen Vastgoed kun je een overzicht zien van welke bedrijfs- en kantoorruimtes te koop en te huur zijn. Mocht je een bedrijfs- of kantoorruimte tegenkomen die je aanspreekt dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van Zoonen Vastgoed. Ook kun je eerst een brochure aanvragen. Je kunt al je vragen stellen aan de ervaren medewerkers van Zoonen Vastgoed en als je eventueel geïnteresseerd bent dan kun je een bezichtiging inplannen. Zoonen helpt jouw graag verder met de perfecte ruimte vinden. Ze zijn aangesloten bij VastgoedPro, VastgoedCert, SCVM, NRVT en het NWWI, en beschikken over veel ervaring.

De diensten van Zoonen Vastgoed

Zoonen Commercieel Vastgoed B.V is opgericht in 2006 en is begonnen in bedrijfsmatig vastgoed. Het is uitgegroeid tot marktleider is commercieel vastgoed in hun eigen regio. Ze bieden verschillende diensten aan zoals de verhuur en verkoop van verschillende panden, maar ook doen ze taxaties, vastgoedbeleggingen, consultancy en vastgoedbeheer. Het team bestaat uit zes medewerkers die ruime ervaring hebben opgedaan op het gebied van commercieel vastgoed. De markt is natuurlijk steeds in beweging en hier proberen de medewerkers van Zoonen Vastgoed op in te spelen. De medewerkers hebben een breed relatienetwerk zoals bijvoorbeeld gemeenten, financiële instellingen, projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, makelaars, (particuliere) beleggers en vastgoedmaatschappijen. Mocht je vragen hebben over de diensten van Zoonen Vastgoed, dan kun je altijd contact met ze opnemen. Alle gegevens kun je terugvinden op de website.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden