Makelaarhulst

3 tips voor het inschakelen van een slotenmaker

3 tips voor het inschakelen van een slotenmaker

Geplaatst op

Werkt het slot van de voordeur niet meer helemaal goed? Of is er bij je ingebroken en wil je de sloten laten vervangen? Een kapot slot is erg vervelend, maar het kan op een simpele manier opgelost worden. In sommige gevallen kun je het probleem zelf oplossen, maar bij een defect slot is het noodzakelijk om een slotenmaker in te huren. Wij geven je drie tips voor het inschakelen van een betrouwbare slotenmaker. 

Sloten vervangen

Voordat je een slotenmaker opbelt, is het handig om te weten wat voor slot je gaat laten vervangen. Er zijn namelijk verschillende sloten die op verschillende manieren kunnen worden gemaakt. Zo is een slot van een voordeur heel anders dan een autoslot. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten slotenmakers. De ene is er voor het openmaken van een deur en de andere is er om een geheel nieuw slot te plaatsen. Het kan zo zijn dat het gehele slot niet kapot is, maar er een onderdeel vervangen moet worden.

De juiste slotenmaker kiezen

Bij een defect slot is vaak het eerste wat je doet Googlen op een slotenmaker in de buurt. Voordat je de eerste de beste slotenmaker een bericht stuurt, raden we je aan om te kijken of het bedrijf wel betrouwbaar is. De laatste tijd zijn er namelijk steeds vaker onbetrouwbare slotenmakers aan het werk. Zij vragen een veel te hoge prijs voor een simpel klusje. Lees online reviews en vraag eventueel aan je vrienden of familie of zij een lokale slotenmaker aanraden. Ga alleen met een bepaalde maker in zee als deze je vooraf een duidelijke prijsindicatie geeft. 

De kosten

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat de kosten zijn voor het maken van een slot. Deze kosten zijn afhankelijk van de situatie en de soort deur. Daarnaast kost het je natuurlijk meer als je een geheel slot laat vervangen in plaats van het repareren van een klein onderdeel. Het openen van een deur op klaarlichte dag mag niet meer kosten dan 125 euro. `S avonds kan er een toeslag van ongeveer 50% over de prijs heen komen. 

Zoek je een betrouwbare slotenmaker in Brussel? Slotenmaker 123 is een vakkundig bedrijf actief in heel België.

Gerelateerde berichten

vloer,woonkamer

3 moderne vloeren voor in je nieuwe woning

De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken, willen graag één en ander aanpassen. Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muren of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden