Makelaarhulst

Welke vloer heeft de woning die u gaat kopen?

keramische tegels

Welke vloer heeft de woning die u gaat kopen?

Geplaatst op

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan zul je natuurlijk verschillende woningen bezichtigen voordat je eindelijk het huis van je dromen hebt gevonden. Er zijn verschillende zaken die bijdragen aan het gevoel wat je krijgt bij een woning waarbij je binnenstapt. Vaak is het zo dat, wanneer je een woning bezichtigt, je graag een bepaald gevoel wil krijgen van de woning. Een gevoel wat je direct enthousiast maakt. Eén van de zaken wat invloed heeft op de manier waarop dat gevoel wel of niet kan ontstaan, is hoe de vloer van de woning eruit ziet. In deze blog zetten we een aantal zaken uiteen waar je naar zou kunnen kijken wanneer je een woning bezichtigt.

Type vloer binnen

In de woning ligt een vloer. Gaat het om een hardhouten vloer, laminaatvloer, gietvloer of tegelvloer? Wat is de staat van de plinten? Zijn deze allemaal netjes en goed aangelegd? Dit zijn allemaal factoren waar je naar moet kijken tijdens ene bezichtiging. Let ook extra op mogelijk beschadigingen aan de vloer zoals krassen en/of deuken. Een vloer is namelijk niet altijd even makkelijk te repareren. In heel erge gevallen zul je de vloer mogelijk moeten vervangen en dat kan de kosten weer flink doen toenemen – dat is natuurlijk het laatste wat je kunt gebruiken wanneer je op het punt staat een nieuwe woning te kopen!

Type vloer buiten

Heeft de woning een balkon of tuin? Kijk dan ook even naar wat voor vloer hier ligt. Heeft de eigenaar vlonders gelegd of kun je duidelijk zien dat hij ze zelf heeft gelegd? Wat voor soort tegels heeft het terras? Zijn dit keramische tegels of betontegels? Dit heeft namelijk erg veel invloed op de waarde van het terras. Sommige tuintegels zijn namelijk makkelijker te onderhouden terwijl anderen weer een ware kriem kunnen zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden