In deze blog vertellen we je wat je allemaal kunt doen als het gaat om veranderingen aanbrengen in je woning. Lees snel verder, dan ben je helemaal voorbereid op het nieuwe jaar 2021.

Gietvloer

Een gietvloer wordt op praktische alle ondervloeren gegoten. Het is een slijtvaste vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Daarom willen mensen met kinderen vaak zo’n vloer, omdat dit hygiënisch is voor de kinderen en ouders. 

Bloemen

De bloemenstijl voor 2021 is groot en stoer, in tegenstelling tot traditioneel en vrouwelijk. Zo kun je een natuurlijke sfeer maken in je woning. Dat willen we toch! Het geeft een interieur net even wat meer gevoel mee. Dan wordt een huis een thuis. 

Gordijnen en venstertinten

Een andere stoere trend is te vinden in geometrische vormen. Gordijnen en venstertinten zijn de ideale manier om een kamer onder te dompelen in deze trends. Wat dacht je van het aanbrengen van verschillende lagen in je raamdecoratie? Rolgordijnen of glazen jaloezieën in combinatie met jaloezieën die eroverheen vallen of die decoratief zijn aan de zijkant.

Natuurlijke accenten

Natuurlijke accenten nemen in 2021 een belangrijke plaats in bij de woonaccessoires. Houten kommen, geodes, kristallen en vazen van beton met droogbloemboeketten. Houd twee dingen in de gaten, doe het niet te veel en blijf bij “aardse voorwerpen”, haal niets uit de zee que design.

Kunstgalerie & wereldkaarten

Zelfs een minimalist kan veel foto’s of kunstwerken aan de muur waarderen. Neem verschillende formaten en geniet van de drukte die ontstaat of hang een aantal stukken centraal en symmetrisch aan de muur. Ook het toevoegen van een wereldkaart aan de muur kan iets bijzonders toevoegen aan de sfeer. Veel plezier met het inrichten van je nieuwe woning.