Makelaarhulst

Verborgen gebreken in je nieuwe huis

Verborgen gebreken in je nieuwe huis

Geplaatst op

Bij de aankoop van een nieuw huis, hoor je vaak de term verborgen gebreken. Dit zijn problemen aan het huis die je niet had gezien op het moment dat je het huis kocht, maar na aankoop wel opgemerkt worden. Het kan bijvoorbeeld dat je tijdens de verbouwing aan je nieuwe huis erachter komt dat er asbest in je woning zit. Of er blijkt een lekkage of houtrot aanwezig te zijn. De advocaten van verborgen-gebreken.com helpen om te bepalen of jij er juridisch sterk voor staat als je verborgen gebreken bent tegengekomen in je nieuwe woning.

Gratis stockfoto met aantrekkelijk mooi, bedrijf, buiten

Voordat je de advocaat inschakelt

De advocaat bij verborgen gebreken van verborgen-gebreken.com verzekert je van juridische hulp, deskundig advies en persoonlijk contact. Met de QuickScan kun je snel ontdekken of je schade van verborgen gebreken kunt verhalen op de verkoper. Je beantwoordt vijf vragen en komt er snel achter wat je kansen zijn. Hierna kun je besluiten een advocaat voor verborgen gebreken in te schakelen. Bij verborgen gebreken is het belangrijk dat je voldaan hebt aan je plichten als koper of verkoper. De koper moet bewijzen dat er onderzoek is gedaan naar de staat van het huis door een specialist en dat hierbij geen gebreken zijn gevonden. De verkoper heeft meldingsplicht van gebreken aan het huis, of deze nu wel of niet zichtbaar zijn.

Gratis stockfoto met aanvoerder, advies, advocaat

Wanneer en waarom een advocaat

Het doel van een vergoeding realiseren voor verborgen gebreken is niet om voor de rechter te belanden. De advocaat verborgen gebreken helpt in het juridische proces en probeert je te ondersteunen om de vergoeding te krijgen waar je juridisch gezien wellicht recht op hebt, als er inderdaad sprake is van verborgen gebreken en jij in ieder geval aan jouw plichten hebt voldaan. De advocaat kan helpen als de vorige eigenaar op de hoogte was van het gebrek of de gebreken, maar deze niet heeft gemeld, of als het gebrek het normaal gebruik van de woning in de weg staat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden