Makelaarhulst

Tips voor het bedienen van je huis met 1 vinger

huis met garage

Tips voor het bedienen van je huis met 1 vinger

Geplaatst op

Hoe handig zou het zijn als je overal een afstandsbediening voor had. Zonwering dat automatisch naar beneden gaat of deuren die open gaan met 1 druk op de knop allemaal super handig en niet onhaalbaar anno 2018. In dit blog lees je waar je allemaal een afstandsbediening voor kunt gebruken

Handzenders voor rolluiken

Alle rolluiken in je huis apart bedienen is een hoop werk. Maar met een afstandsbediening wordt het ineens leuk. Loop een rondje door het huis en druk overal de rolluiken naar benden of sterker nog blijf op de bank zitten en doe alle rolluiken in het huis naar beneden met de handzender voor rolluiken.

Poorten openen van afstand

Ben je bijna thuis en wil je graag direct doorrijden zonder dat je eerst moet aanbellen voordat de poort opengaat? Schaf een afstandsbediening aan voor je poort en je kunt de poort zelf al vanuit de auto openen. Ideaal en ook veilig want het hek sluit direct weer als jij op de knop drukt.

Zonwering laten zakken

Ook heel handig voor als je geen zin hebt om op te staan om de zonwering naar beneden te rollen. Een handzender voor zonwering zorgt ervoor dat je eenvoudig vanuit binnen de zonwering kunt laten zakken.

Verlichting bedienen

Alle lampen apart aan doen is een tijdrovend klusje en veel mensen laten sommige lampen vaak uit. Maar dit kan ook makkelijker met een afstandsbediening voor de verlichting. Lekker vanaf boven vast de lichten beneden aandoen. Of vanaf de bank de lampen uit doen als je een film gaat kijken alles is mogelijk.

De garage openen

Zit je in de auto en ben je in de buurt? Kun je met een garagedeuropener vast de garage open doen en direct naar binnen rijden. Of heb je je handen vol? Druk dan vast op de opener om de garage te openen en neem daarna de spullen mee die kant op.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden