Het is superleuk om te zien hoe gemakkelijk en goedkoop het is om een interieur in te richten met industriële meubels. In deze blog gaan we je informeren en inspireren bij het maken van je eigen industriële inrichting. Kijk snel met ons mee en geniet van het creëren.

Steigerbuizen

Het is erg gemakkelijk om meubels te maken van steigerbuizen. Je kunt ze voor een paar tientjes kopen en de meubels zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Als of je een puzzel maakt. Het mooie van de industriële stijl is, dat je allerlei robuuste dingen als scheepslampen of steigerhout kunt gebruiken om je woning in te richten. Dit kost doorgaans ook allemaal niet zo veel. Dat willen we allemaal toch wel? Dat maakt inrichten nog leuker, zeker als het lekker cheap kan!

Waar vind ik oud industrieel design?

Je kent ze wel uit Frankrijk en Duitsland, de brocantes waar je je hart op kunt halen als je houdt van antiek en bizar. Een rommelmarkt is een ideale plek om te kijken naar industrieel design voor je kamer. Je vindt er de gekste dingen en meestal uniek ook nog. Zeker als het een antieke brocante is ergens in een klein dorpje. Hou je ogen goed open, want je zult er maar iets vinden dat je woning een totaal andere en unieke look geeft.

Een basic design

Het leuke van de industriële stijl is, dat je ook in de winkel allerlei nieuwe producten kunt vinden die goed passen bij de oude stukken die je op de brocantes vindt. Of andersom. Natuurlijk is het spannend om oud en nieuw te mixen, dat zorgt voor een geheel eigen stijl en je profiteert van de hoge kwaliteit van veel nieuwe producten. Ziet er echt heel tof uit op deze manier als je kamer helemaal af is. Het basic design is heel populair, omdat het stoer is en door de eenvoudige vormen door onze geest gemakkelijk verwerkt kan worden. Dit laatste zorgt voor een rustige stemming.

Conclusie

Industrieel design is goedkoop te krijgen en de stijl nodigt bijna uit om oud en nieuw design te mixen. Oud design is soms wat duurder dan nieuw, maar dat komt door de antieke waarde. Zo kun je een uniek interieur inrichten dat niet iedereen heeft!