Makelaarhulst

De verschillende vormen van sloopwerk

De verschillende vormen van sloopwerk

Geplaatst op

Wanneer je een pand wil laten slopen dan zijn er verschillende keuzes om te maken. Ten eerste is het handig om te kijken in hoeverre het pand wordt gesloopt en wat daar dan precies bij komt kijken. Het is verstandig om daar van op de hoogte te zijn zodat je er geen spijt van gaat krijgen. In dit artikel lees je over wat verschillende vormen van sloopwerk, waardoor jij het niet meer allemaal uit hoeft te zoeken. Er is namelijk al genoeg te doen en op deze manier wordt je een handje geholpen.

De renovatiesloop

Wanneer je een mooi pand wil kopen of hebt gekocht en hier mee aan de slag wil, dan kan je onder andere kiezen voor renovatiesloop. Dit betekent dat je tijdens de sloop nog gebruik kan maken van het pand waardoor je er nog kan wonen of bijvoorbeeld nog aan het werk kan gaan. Dit is wel zo handig wanneer je graag wil dat de werkzaamheden door kunnen gaan. Hierbij wordt er gelet op het overlast en is het goed om te weten dat je eigenlijk zonder al te veel zorgen gewoon kan leven of kan werken. Een fijne manier van sloopwerken dus, omdat je er niet te veel last van hebt.

De totaalsloop

Het spreekt eigenlijk wel voor zich, bij totaalsloop wordt het hele gebouw bijvoorbeeld aan de grond gelijk gemaakt. Dit betekent dat je opnieuw kan gaan bouwen op de bouwkavel of het stuk grond waar het gebouw op stond. Met een goed plan van aanpak kan het op het juiste moment worden gesloopt zodat je daarna aan de slag kan met bouwen mocht je dat willen. Ook wordt er goed met het afval omgegaan, ook wel zo fijn!

Circulair slopen

Een andere manier om sloopwerk uit te laten voeren door bijvoorbeeld Revoort, is door middel van circulair slopen. Dit betekent vooral dat het op een duurzame manier gebeurt en dat het een en ander ook hergebruikt zal worden. Dit betekent dat een groot deel weer opnieuw wordt gebruikt en dat is wel zo goed voor het milieu en de mens.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden