Makelaarhulst

3 cadeau ideeën voor vrienden en familie in het buitenland

3 cadeau ideeën voor vrienden en familie in het buitenland

Geplaatst op

Het kopen van een cadeau voor iemand die in het buitenland woont of veel op reis is kan moeilijk zijn. Vaak zie je diegene ook maar een enkele keer per jaar. Bij het kopen van een cadeau voor iemand in het buitenland moet je over allerlei dingen nadenken, zoals hoe klein moet het cadeau zijn? Waar ga je het kopen? En hoe kun je het pakket versturen

Cadeaukaarten

Een cadeaubon is niet bepaald het spannendste cadeau, maar het kan wel een supernuttig cadeau zijn voor iemand die naar het buitenland verhuist of al woont. Het is een lichtgewicht cadeau dus je kan het makkelijk om naar het buitenland te sturen. Daarnaast kan je vriend(in) of familielid zelf kiezen wat hij of zij ervan koopt. 

Gepersonaliseerde foto kalender

Maak een kalender die ze aan de muur kunnen hangen voor het volgende jaar. Personaliseer deze door foto’s te gebruiken van jullie samen, foto’s van het thuisfront of inspirerende teksten. Hoe leuk is het als je zelfs alle verjaardagen in de kalender zet?! 

Typisch dutchie-pakket

Nederland kent vele voedingsmiddelen die typisch Nederlands zijn. Stel een leuk pakket samen met bijvoorbeeld dropjes, hagelslag en stroopwafels en stuur hem naar je vriend of familielid in het buitenland! Zo kan hij of zij nog steeds genieten van de Nederlandse lekkernijen en denkt hij ook een beetje aan thuis. 

Hoe zit dat met het sturen van een cadeau? 

Het liefst geef je je cadeau persoonlijk aan hem of haar, maar als dit niet lukt heb je een aantal opties:

  • Koop het cadeau online op de site van het desbetreffende land en stuur hem direct naar het huis of de verblijfplek van je vriend(in) of familie. 

Koop het cadeau gewoon in Nederland en stuur hem op. Let hierbij goed op het gewicht. Hoe zwaarder, hoe duurder de zending. Lees meer over het sturen van een pakket op Parcelparcel.com.

Gerelateerde berichten

boekenkast op maat

Boekenkast indelen: hoe doe je dat?

Als je veel boeken hebt en je kast zo gevuld is dat je af en toe het overzicht kwijt bent, dan is het tijd om je kast te herindelen. Maar hoe doe je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden